top of page

RADIJS

 

Bij RADIJS vindt je altijd iets bijzonders. Of het nu gaat om kleding of een uniek kadootje.

Als je de winkel van Radijs binnengaat waan je je echt in een andere wereld, in dit geval een wereld van mintgroen en blije kleding. Van soepele jurken met vintage-touch, vestjes en leggings in vele kleuren, gebloemde haarspelden, kettingen tot prachtig handgemaakte lederen tassen.

Naast alle kleding vindt je er bijzondere kadootjes, papierwaren, keramiek, kookboeken en kleine woonaccesoires.

De kleding is het eigen label van Esther Maria onder de naam Radijsje. Zij ontwerpt, maakt en verkoopt, ook eventueel in aangepaste maten, andere kleuren of eigen wensen. De jurken, rokken, tops en leggings worden vervaardigd van zachte jersey. Uni's met keuze uit wel 25 kleuren en met mooie printjes in o.a. eco-katoen. De jurken zijn supervrouwelijk en roepen iets nostalgisch op. Je krijgt hierbij spontaan zin om te gaan picknicken tussen de bloesembomen of op vakantie te gaan in een oude eend. In de wereld van Radijs bekijk je alles met heel andere ogen.

Esther Maria heeft na de kunstacademie in Utrecht en een modeopleiding in Parijs gevolgd en voor verschillende modelabels gewerkt. Wil je meer van Radijs zien? Kijk op www.radijsje.nl voor de webwinkel.

Merken: Radijsje, Slippely, Tjirsten, Emmy, Stokwolf, Bloem op de taart, Tinne+Mia, Seepje, Bloom, Bonnie Doon, Thuisgoed, De Krantenkapper, Loopvis, PD-interieur, Claartje, Pauline Karstenberg, Kesemy, Vinoos, Elke van den Berg, 

 

Liever ‘live’ passen, kijken en voelen, bezoek dan vooral de winkel/atelier: RADIJS.

  • s-facebook

Openingstijden

Maandag              Gesloten

Dinsdag               10.00 - 17.30 uur

Woensdag            10.00 - 17.30 uur

Donderdag           10.00 - 17.30 uur

Vrijdag                 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag              10.00 - 17.00 uur

Zondag                 Gesloten

Adres

Radijs

Laarstraat 20

7201CE Zutphen

Tel: 06 55116337

E-mail: esther@radijsje.nl

bottom of page