Camera's in de binnenstad

 

-zorg dat jouw beelden bruikbaar zijn-

 

Naar aanleiding van een aantal incidenten in de binnenstad van Zutphen, vond er op 21 september een forumvergadering plaats over veiligheid. Een thema dat momenteel ook landelijk volop aandacht krijgt. Zo blijkt bijvoorbeeld dat de helft van de camerabeelden van winkeliers niet bruikbaar zijn door slechte kwaliteit. Welk camerasysteem heb jij als ondernemers wel wat aan? En wat kan de gemeente bijdragen op dit gebied? bron BMZ

 

https://www.inzutphen.nl/nl/nieuws/nieuwsbrief-oktober-veiligheid

Koopzondagen

Zutphen heeft officieel vanaf 31 juli 2011 op iedere laatste zondag van de maand een koopzondag. Deze koopzondagen gelden voor de winkels in het zogeheten Rondje en de aanloopstraten.

Advies van het Binnenstadsplatform komende koopzondagen.

Check voor actuele koopzondagen de website van het Binnenstadsplatform.

 

Ook kunt u evenementen volgen via Facebook via https://www.facebook.com/centrum.zutphen/events

 

 

Stichting Binnenstads-management?

De stichting Binnenstadsmanagement Zutphen (BMZ) is een samenwerkingsverband van binnenstadsondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente Zutphen. In het bestuur van de stichting zijn het Binnenstadsplatform Zutphen (BPZ), de Vereniging Commercieel Onroerend goed Zutphen (VCOZ), de Stichting Ondernemersfonds Binnenstad Zutphen (SOBZ), de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de gemeente Zutphen vertegenwoordigd.

De stichting BMZ heeft als doel de binnenstad, lees meer...

 

Nieuwe App

Buitenbeter

Nieuwe App. "Buitenbeter".
 Deze App helpt je om gemakkelijk problemen, irritaties en verbeteringen bekend te maken bij je gemeente.

Zie je een probleem buiten op straat of in je buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten?

Laat het snel en simpel weten met "Buitenbeter".

Zie ook buitenbeter.nl

Wegwerkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op de kaart.

Lees meer...

 

Reclamegelden? 

SOBZ staat voor Stichting Ondernemersfonds Binnenstad Zutphen. Zij verzorgen onder andere financiële bijdragen voor ondernemingen die bijvoorbeeld graag een evenement organiseren in Zutphen. Vrijwel alle ondernemers in de binnenstad van Zutphen zijn van mening dat het belangrijk is om onze prachtige stad te promoten en er voor te zorgen dat de belangstelling voor Zutphen, ook van bezoekers van buiten de stad, toeneemt. Deze toename zorgt voor meer levendigheid en gezelligheid in de binnenstad waardoor de omzet stijgt en de groei en bloei van de binnenstad gewaarborgd is. Om dit te bewerkstelligen worden allerlei evenementen georganiseerd en de binnenstad zo gezellig mogelijk ingericht.

 

Meer informatie over de stichting is te vinden op de site van SOBZ.

 

Rivier in de stad

Verbinden en beleven. Deze termen staan centraal bij Rivier in de Stad. Met dit programma voor het gebied van De Hoven tot de Zutphense binnenstad willen de gemeente en de provincie beide stadsdelen beter met elkaar verbinden. Het gaat om plannen voor de IJsselkade, de uiterwaarden, wegen en pleinen, maar ook voor verkeer en wonen in De Hoven. Allemaal voor een betere beleving van onze stad en de rivier. Bovendien leggen we met Rivier in de Stad de link tussen verleden, heden en toekomst.

Lees meer... 

 

Stadsdiagonaal

'De Stadsdiagonaal’ is de naam voor het herinrichtingsgebied vanaf de Kostverlorentunnel naar de Martinetsingel. Met daarin Basseroord, Overwelving, Pelikaanstraat en het gedeelte van de Nieuwstad tussen Lokenstraat en Overwelving.

Lees meer... 

 

Volg de Laarstraat op facebook!
  • s-facebook
© Ondernemersvereniging Laarstraat (OVL) - website is een initiatief van de Ondernemersvereniging Laarstraat - vormgeving Fotostudio Marc Leeflang