top of page
piek-studio-zutphen-yoga-pilates
piek-studio-zutphen-yoga-pilates
piek-studio-zutphen-yoga-pilates
piek-studio-zutphen-yoga-pilates
piek-studio-zutphen-yoga-pilates

Piek Studio

PIEK STUDIO, PILATES & YOGA

 

Bij Piek Studio geloven we in alles wat werkt voor het lichaam. Een fit en gezond lichaam wordt volgens ons opgebouwd uit een combinatie van kracht, flexibiliteit en openheid van geest. Alle houdingen, bewegingen en oefeningen die hieraan bijdragen, passen dus wat ons betreft in de lessen.

 

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. We maken geen onderscheid tussen beginners of gevorderden, vrouwen, mannen, jong of oud. Lichamen kopiëren zo gemakkelijk van elkaar, dat beginners juist heel veel baat hebben bij het bewegen in een groep die misschien al nét iets verder is. En als je nét dat stukje verder gaat, zul je merken dat je lichaam heel snel sterker en soepeler wordt.
 

“PIEKFIJNE” MIX

 

(Bijna) alle lessen zijn een “piekfijne” mix van pilates en yoga. Afhankelijk van de samenstelling van de groep, de tijd van het jaar of de sfeer van de dag bestaat die mix uit iets meer pilatesoefeningen of juist iets meer yoga.

Daarnaast doen we af en toe ook partneroefeningen of hangen we even lekker op de kop in de aerial doeken! En uiteraard maken we ook gebruik van pilatescirkels, balletjes en blokken om geen spier onaangeraakt te laten. Laat je elke les weer verrassen én uitdagen…

LESTIJDEN

Maandag:                            9:00 - 10:00
                                         19:00 - 20:00
(Yin yoga)                          20:30 - 21:30
Dinsdag (aerial yoga)         20:00 - 21:00
Woensdag                           9:00 - 10:00
Donderdag                        19:45 - 20:45
Vrijdag                                9:00 - 10:00    

 

Adres

Piek Studio

Laarstraat 31

7201CB Zutphen

Tel: 06-48265422

email: info@piekstudio.nl

  • s-facebook
bottom of page