top of page
Dè_Hondentrimsalon_Zutphen_laarstraat
Dè_Hondentrimsalon_Zutphen_laarstraa
Dè_Hondentrimsalon_Zutphen_laarstraa
Dè_Hondentrimsalon_Zutphen_laarstraa
Dè_Hondentrimsalon_Zutphen_laarstraa
Dè_Hondentrimsalon_Zutphen_laarstraa

De Hondentrimsalon van Zutphen

Dé Hondentrimsalon van Zutphen herbergt meerdere trimsalons onder 1 dak.

 

Le Griffon Dogshop (Ellen Lammers)

Fabulous Fur (Emma de Haas van Dorsser)

De gepassioneerde trimsters werken al vele jaren samen. Sinds 1 januari 2017 zijn zij gevestigd op Laarstraat 91. Daarvoor zaten zij ruim 10 jaar op de Graaf Ottosingel.

 

De Hondentrimsalon van Zutphen is een zeer ruime, modern ingerichte en gezellige hondentrimsalon waar je huisdier met veel aandacht, zorg en vakkundigheid verzorgd wordt. Er wordt zo “groen” mogelijk gewerkt met 100% natuurlijke producten van o.a. Animal Nature.
Alle honden, rashond of kruising, van klein tot zeer groot, zijn welkom.

Je zult ook stagiaires zien  in de salon. Zij worden opgeleid voor het vak hondentrimmer (ster) en volgen de erkende vakopleiding bij Aeres in Barneveld, het HKI in Bunnik of De Trimacademie in Zutphen. Deze stagiaires zijn zeer gemotiveerd en werken met minstens evenveel liefde en zorg aan je hond als Ellen, Linda en Emma.

De visie van de Hondentrimsalon van Zutphen is om elke hond de behandeling te geven die bij zijn vachtsoort past. Of dat nu een ras-, kruising of mixhond is. Dat kan zijn scheren, knippen, plukken, uitdunnen, inkorten, uitwollen, kammen/borstelen of alleen een lekkere opfrissende wasbeurt. Natuurlijk zijn er ook redenen te bedenken om daarvan af te wijken. Misschien wil je de vacht van je hond liever praktischer dan het voorgeschreven trimschema van je rashond. Of je hond is misschien heel erg oud en kan het allemaal niet meer goed volhouden. En zo zijn er nog meer praktijkvoorbeelden. Zolang het binnen de mogelijkheden past, is alles bespreekbaar. Eigenlijk is elke hond maatwerk.

Passend bij de visie van de Salon kun je in de winkel terecht voor 100% natuurlijke/biologische voeding, snacks en verzorgingsproducten. Zoals:

Shampoo van Animal Nature

Vers vlees maaltijden voor hond en kat (KVV) van DARF (DARF wordt samengesteld uit zuivere ingrediënten van slagerij De Groene Weg, MSC vis en Nederlands wild.)

Vol Voeding (de houdbare lijn van DARF, gedroogd in bites (brokken) natvoer in blik (puur).)

Ruim assortiment gedroogde SNACKS van AKYRA en DARF SNACKS

Benieuwd wat wij voor jou en je hond kunnen betekenen? Kom vrijblijvend langs voor info of bel met één van ons. We nemen graag de tijd voor je.

  • Le Griffon Dogshop
  • Instagram
Dè_Hondentrimsalon_Zutphen.jpeg

Openingstijden

maandag   9.00 - 17.00

dinsdag     9.00 - 17.00

woensdag  9.00 - 17.00

donderdag 9.00 - 17.00

vrijdag       9.00 - 17.00

zaterdag gesloten

Adres

Laarstraat 91A

7201 CC  Zutphen

Le Griffon Dogshop

Ellen Lammers

06-11126183

www.hondentrimsalonzutphen.nl

 

Trimsalon Fabulous Fur

Emma de Haas van Dorsser

06-38831252

www.hondentrimsalonzutphen.nl

bottom of page