zo 24 apr.

|

Laarstraat

Zeldzaam Mooi Markt 2022

Een Zeldzaam Mooie en creatieve markt. Met een hoog kwaliteitsnivieau.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt 2022

Tijd en locatie

24 apr. 11:00 – 17:00

Laarstraat, Laarstraat, 7201 Zutphen, Nederland

Over het evenement

De Laarstraat, eigenzinnig, creatief en kundig is de perfecte locatie voor drie keer per jaar een Zeldzaam Mooi Markt. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

meer info over alle Zeldzaam Mooi Markten

Deel dit evenement!