top of page

zo 19 mei

|

Zutphen

Doorkomst Roparun Laarstraat 2024

KOM DE LOPERS AANMOEDIGEN! De Roparun is een estafetteloop met als doel geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Jaarlijks lopen meer dan 300 teams met gemiddeld 25 deelnemers, lopers, fietsers en crew, meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

19 mei 2024, 14:00 – 21:00

Zutphen, Laarstraat 133, 7201 CD Zutphen, Nederland

Over het evenement

Zondag 19 mei is het zover: de doorkomst van de Roparun 2024 door Zutphen!

Dit jaar is de Laarstraat de straat waaruit de lopers de binnenstad van Zutphen verlaten richting de Warnsveldseweg.

Graag nodigen wij u uit om de Roparunners te komen toejuichen.  Aan het einde van de straat (ter hoogte van Seesing Flex) willen we zoveel mogelijk enthousiastelingen verzamelen om de lopers een groot applaus mee te geven.

De verwachting is dat de eerste lopers vanaf 14:00 uur Zutphen zullen passeren.

Wat is de Roparun? De Roparun is een hardloopevenement in estafettevorm waaraan vele teams meedoen met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het leven van mensen met kanker dragelijker te maken!

Voor de stad met de mooiste doorkomst wordt Zutphen beloond met een mooie geldprijs, die verdeeld wordt over verschillende goede doelen. Welke Zutphen al meerdere malen in de wacht heeft gesleept. Ook dit jaar gaan we er weer voor.

Wilt u meer weten over dit evenement in Zutphen? Neem dan zeker een kijkje op hun website https://www.doorkomstroparunzutphen.nl/roparun/

Wij zien jullie graag op 19 mei vanaf 14:00 uur bij Seesing Flex!

Deel dit evenement

bottom of page