top of page
appel & ei zutphen
appel & ei zutphen
appel & ei zutphen
appel & ei zutphen
appel & ei zutphen
appel & ei zutphen
appel & ei zutphen
appel & ei zutphen
appel & ei zutphen
appel & ei zutphen

Appel & Ei

 

Appel & Ei Zutphen is een nieuw, eigentijds en stijlvol winkelconcept, met scherp geprijsde dames-  en herenkleding van voornamelijk de betere merken. Nieuw én zo goed als nieuw! Daarnaast verkopen wij tassen, schoenen, accessoires en eigen merk sieraden.

 

Jouw kleding is geld waard!

Springt de kast uit zijn voegen met kleding die je niet meer draagt, maar vind je het zonde om deze zomaar weg te doen?! Kom dan met je kleding, schoenen en/of tassen naar Appel & Ei Zutphen. Wij handelen in alle open- en eerlijkheid. Je inbreng is bij ons in goede handen en wanneer een artikel is verkocht ontvang je 40% van de verkoopprijs!

 

Hoe werkt het?

Wij kunnen alleen kleding aannemen en verkopen, wanneer deze er zo goed als nieuw uitziet. Het enige wat je hoeft te doen is de kleding gewassen en gestreken aan te leveren en wij doen de rest. Vale, beschadigde of bevlekte kleding kunnen wij helaas niet accepteren. Het kan voorkomen dat wij niet al je kledingstukken kunnen aannemen. Deze kleding dient binnen 7 dagen na de datum van inname te worden opgehaald. De kleding die wij niet (kunnen) verkopen en die niet wordt opgehaald, schenken wij aan het goede doel; Bij inschrijving kun je aangeven wat jij het liefste wilt

 

Meer weten?

Kijk eens op de facebookpagina van Appel & Ei Zutphen

Of check de website!


We zien je graag bij Appel & Ei Zutphen!

Openingstijden:

Ma 13:00 – 17:30

Di t/m Vr 10:00 – 17:30

Za 10:00 – 17:00

Zo. 12:00 – 17:00 Let op! Alleen tijdens festivals.

 

Adres

Appel & Ei
Laarstraat 23

7201CA Zutphen

0575-769137

  • s-facebook
bottom of page