DSC_1454
DSC_1366

De Beeldhouwwinkel Zutphen

 

 

Al vele jaren brengen wij van De Beeldhouwwinkel de mooiste materialen van over de hele wereld samen met de met zorg en liefde vervaardigde gereedschappen, zodat u ermee kunt werken. Of u nu beroepsmatig of als liefhebber zich met beeldhouwen bezig houdt, het belangrijkste voor ons is dat u de mogelijkheid heeft te maken wat u voor ogen staat, met de middelen en materialen die daarvoor het meest geschikt zijn.

 

Wij verkopen niet alleen gereedschap en materialen, maar willen met betrokkenheid en plezier onze kennis en ervaring delen. Onze voorkeur gaat uit naar producten waarbij liefde voor het vak samengaat met nieuwe technische mogelijkheden en verantwoorde materiaalkeuze.

 

Waar nodig ontwerpen we zelf gereedschappen en brengen deze onder het KAPRA merk op de markt. Zo brengen wij in onze winkels een wereld samen van kunst, vakmanschap, ambachtelijke traditie, vormgeving, persoonlijke expressie, en vooral: plezier in het beeldhouwen. Het feit dat de meeste van ons zelf beeldhouwer zijn helpt ons hierbij.

 

Deze catalogus heeft drie delen met ieder een eigen discipline. Het voorste deel is voor de beeldhouwer in steen, het middelste voor de houtbeeldhouwer en het laatste deel richt zich voornamelijk op het boetseren en afvormen.

 

Lang niet al onze producten hebben nog een plaats kunnen krijgen. Meer aanbod is te vinden in onze winkels in Scheveningen, Amsterdam, Zutphen en Keulen.

 

De medewerkers van De Beeldhouwwinkel.

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag 10.00-17.00

Woensdag 10.00-17.00

Donderdag 10.00-17.00

Vrijdag 10.00-17.00

Zaterdag 10.00-17.00

Adres

De Beeldhouwwinkel

Laarstraat 130

7201CH Zutphen

Tel: 0575-517089

E-mail: zutphen@beeldhouwwinkel.nl 

  • s-facebook
Volg de Laarstraat op facebook!
  • s-facebook
© Ondernemersvereniging Laarstraat (OVL) - website is een initiatief van de Ondernemersvereniging Laarstraat - vormgeving Fotostudio Marc Leeflang